GRATIS VERZENDING VOOR NL & BE

Over ons

Het team van Tolaria is iedere dag hard op zoek naar de nieuwste, mooiste en beste artikelen. Wij zorgen voor een divers aanbod met voor ieder wat wils! Kijk gerust eens rond in ons assortiment

Tegenwoordig zijn er veel plaatsen te vinden om online te winkelen. Waarom dan toch kiezen voor Tolaria?

Klantbinding
Onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er dan ook trots op te kunnen zeggen dat we tevreden klanten hebben die graag bij ons terugkomen. Onze online winkel is zo ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen.

Gratis verzending
Omdat wij alle bestellingen direct versturen vanuit onze leveranciers kunnen wij enorm besparen op opslag en transport kosten. Dit vertaald zich in het voordeel dat je als klant geen verzendkosten hoeft te betalen.

Uitstekende klantenservice
Tolaria probeert binnen 24 uur op al je vragen een passend en professioneel antwoord te geven. Onze medewerkers van de klantenservice staan 7 dagen per week klaar om al je vragen te beantwoorden.

Veilig online winkelen
Bij Tolaria winkel je altijd veilig. Wij zien er dan ook op toe dat alle betalingen gedaan worden in een 100% SSL versleutelde verbinding in de omgeving van je eigen bank.  

Lage prijzen
Tolaria heeft door jarenlange ervaring een krachtig inkoop netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij de goede kwaliteit van onze producten garanderen en deze toch tegen een zeer scherp prijs aanbieden.

Hoge kwaliteitseisen

Elk product ondergaat een uitgebreide test- en kwaliteitscontrole procedure.

Tolaria levert alleen producten die wij zelf getest hebben en waar wij voor 100 procent achter staan.

24/7 bereikbaar

Neem contact met ons op als je vragen hebt. Onze klantenservice helpt je graag verder.

Niet goed, geld terug

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom heb je tot 14 dagen na ontvangst recht op retour.

Veilig betalen

Met een versleutelde SSL-verbinding via de onafhankelijke betaalprovider Mollie.